https://www.eatwell101.com/grilled-brown-sugar-garlic-chicken

  • 4 عدد سینه مرغ
  • 1-2 عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • 2 ق غ گشنیز تازه

مواد مارینید:

  • 1/4 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1 پیمانه سس باربکیو
  • 2 ق چ پاپریکای دودی
  • 3 پر سیرله شده
  • 1 ق چ فلفل قرمز (بسته به ذائقه)
  • 2 ق چ اورگانو (پونه کوهی)

مواد مارینید را در یک کاسه مخلوط می کنیم.

سینه های مرغ را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و نمک و فلفل می زنیم.

تکه های مرغ را در نصف مخلوط برای نیم ساعت تا یک شب در مخلوط می خوابانیم.

تکه های مرغ را به همراه تکه های فلفل دلمه ای به سیخ می کشیم و کباب میکنیم.

در حین کباب کردن و باقیمانده سس را روی کباب ها می مالبم.

موقع سرو گشنیز خرد شده را روی جوجه کباب ها میریزیم.