فراید رایس اندونزیایی

6 عدد پیاز بنفش کوچک
3 پر سیر
2 ق چ فلفل قرمز پرک( یا فلفل قرمز تازه بسته به ذائقه)
3عدد تخم مرغ
150 گرم سینه مرغ
1/4 فنجان روغن مایع سرخ کردنی
600 گرم برنج پخته سرد
1 ق چ فلفل سیاه
1 ق غ سویا سس
1 ق غ شیره خرما ( درصورت تمایل)
1 ق چ رب گوجه فرنگی
1 پیازچه ریز خورد شده
1 ساقه کرفس ریز خوردشده
پیاز و سیر و رب و فلفل رو در هاون سنگی یا غذاساز له می کنیم:


پیازچه و کرفس رو کاملا" ریز خورد می کنیم:

سینه مرغ رو در روغن سرخ می کنیم:


مرغ سرخ شده رو ریش ریش می کنیم:

تخم مرغ ها رو در ظرفی شکسته با کمی آب و نمک خوب هم می زنیم:

سیر و پیاز و فلفل له شده رو در ووک یا تابه بزرگی در روغن سرخ می کنیم:

سس سرخ شده رو کنار می زنیم و تخم مرغ رو در کنارش سرخ می کنیم:


تخم مرغ ها رو تکه تکه کرده با خمیر سیر و پیاز مخلوط می کنیم:


مرغ رو اضافه می کنیم و کمی فلفل می زنیم:


برنج رو اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم:


شیره خرما وسویا سس رو اضافه می کنیم :


پیازچه و کرفس رو اضافه و مخلوط می کنیم:

میشه این پلو رو با نیمرو سرو کرد.