• 1و نیم فنجان برنج پخته
  • 1 کنسرو ماهی تن (حدود 185 گرم)
  • 1/3 فنجان گوجه فرنگی خشک خیس خورده
  • 1 عدد کدوی بزرگ رنده شده
  • 2 ق غ ریحان خورد شده
  • 75 گرم پنیر فتا کم چربی
  • 2 عدد تخم مرغ همزده

فر را با خرارت 200 فارنهایت گرم می کینیم .

تمام مواد به جز1/3 از پنیر فتا رو مخلوط می کنیم و در ظرف گودی که کاغذ گذاشتیم و کمی چرب کرده ایم میریزیم ( بهتر است اندازه ظرف 19 در 9 سانتیمتر باشد)

 بقیه پنیر رو تکه تکه روی مواد میریزیم و 20 تا 25 دقیقه در فر می پزیم.

بعد از در آوردن از فر 5 دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود بعد می بریم و در کنار سالاد سرو می کنیم.