کیک برنج و تن مدیترانه ای

- 1و نیم فنجان برنج پخته
- 1 کنسرو ماهی تن (حدود 185 گرم)
- 1/3 فنجان گوجه فرنگی خشک خیس خورده
- 1 عدد کدوی بزرگ رنده شده
- 2 ق غ ریحان خورد شده
- 75 گرم پنیر فتا کم چربی
- 2 عدد تخم مرغ همزده
فر را با خرارت 200 فارنهایت گرم می کینیم .
تمام مواد به جز1/3 از پنیر فتا رو مخلوط می کنیم و در ظرف گودی که کاغذ گذاشتیم و کمی چرب کرده ایم میریزیم ( بهتر است اندازه ظرف 19 در 9 سانتیمتر باشد)
بقیه پنیر رو تکه تکه روی مواد میریزیم و 20 تا 25 دقیقه در فر می پزیم.
بعد از در آوردن از فر 5 دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود بعد می بریم و در کنار سالاد سرو می کنیم.
+ نوشته شده در چهارشنبه سی ام مرداد ۱۳۹۲ ساعت توسط رویا
|