پلو تمر هندی (هندی)
- ۱ فنجان برنج
- ۲ فنجان آب
- ۲۰ گرم تمر هندی حل شده در ۱/۴ فنجان آب
- ۳ سانت زنجبیل
- ۱/۴ فنجان بادام زمینی
- ۱ ق چ تخم خردل
- ۲ ق غ لپه
- ۱/۲ ق چ شکر یا شیره (اختیاری)
- ۲ ق غ روغن
- ۲-۳ عدد فلفل قرمز خشک یا ۱-۲ ق چ فلفل قرمز پرک
- ۸-۱۰ عدد برگ کاری یا ۱ ق چ ادویه کاری
- ۱/۴ ق چ پودر آنقوزه
- ۱/۴ ق چ زردچوبه
- ۱ و ۱/۴ ق غ کنجد
- نمک و فلفل قرمز
را می شوییم و ۲۰ دقیقه در ۲ فنجان آب خیس می کنیم.
برنج را می پزیم. با چنگال دانه های برنج رو جدا می کنیم و کنار میگذاریم تا خنک شود.
زنجبیل رو میشوریم و پوست می گیریم و ریز خورد می کنیم.
تمر هندی رو در آب داغ ۱۵ خیس می کنیم . بعد خوب حل می کنیم و از صافی رد می کنیم.
روغن رو در تابه داغ می کنیم.
تخم خردل رو در تابه می ریزیم وقتی دانه ها شروع به پریدن کرد آنقوزه و کاری و فلفل قرمز رو اضافه می کنیم و تفت می دیم.
بادام زمینی رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه تفت می دیم.
لپه رو اضافه می کنیم کمی تفت می دیم و کنجد رو اضافه می کنیم و تفت می دیم:
زنجبیل رو اضافه می کنیم کمی هم می زنیم. بعد زردچوبه و فلفل قرمز و بالاخره سس تمرهندی رو می ریزیم تا ۳۰ ثانیه تا جوش بیاد.
برنج رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و چند دقیقه میگذاریم تا مزه ها باهم مخلوط شوند.
حرارت رو خاموش می کنیم. پلو تمر هندی آماده ست!