باید پلوی خاص و جالبی بشه:

  • ۱ فنجان برنج
  • ۲ فنجان آب
  • ۲۰ گرم تمر هندی حل شده در ۱/۴ فنجان  آب
  • ۳ سانت زنجبیل
  • ۱/۴ فنجان بادام زمینی
  • ۱ ق چ تخم خردل
  • ۲ ق غ لپه
  • ۱/۲ ق چ شکر یا شیره (اختیاری)
  • ۲ ق غ روغن
  • ۲-۳ عدد فلفل قرمز خشک یا ۱-۲ ق چ فلفل قرمز پرک
  • ۸-۱۰ عدد برگ کاری یا ۱ ق چ ادویه کاری
  • ۱/۴ ق چ پودر آنقوزه
  • ۱/۴ ق چ زردچوبه
  • ۱ و ۱/۴ ق غ کنجد
  • نمک و فلفل قرمز

tamarind rice

را می شوییم و ۲۰ دقیقه در ۲ فنجان آب خیس می کنیم.

برنج را می پزیم. با چنگال دانه های برنج رو جدا می کنیم و کنار میگذاریم تا خنک شود.

زنجبیل رو میشوریم و پوست می گیریم و ریز خورد می کنیم.

تمر هندی رو در آب داغ ۱۵ خیس می کنیم . بعد خوب حل می کنیم و از صافی رد می کنیم.

روغن رو در تابه داغ می کنیم.

تخم خردل رو در تابه می ریزیم وقتی دانه ها شروع به پریدن کرد آنقوزه و کاری و فلفل قرمز رو اضافه می کنیم و تفت می دیم.

بادام زمینی رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه تفت می دیم.

tamarind rice

لپه رو اضافه می کنیم کمی تفت می دیم و کنجد رو اضافه می کنیم و تفت می دیم:

 

tamarind rice

زنجبیل رو اضافه می کنیم کمی هم می زنیم. بعد زردچوبه و فلفل قرمز و بالاخره سس  تمرهندی رو می ریزیم تا ۳۰ ثانیه تا جوش بیاد.

برنج رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و چند دقیقه میگذاریم تا مزه ها باهم مخلوط شوند.

حرارت رو خاموش می کنیم. پلو تمر هندی آماده ست!

tamarind rice